Het Strand

Strandpaviljoen Breezand ligt op het brede strand van Vrouwenpolder op Walcheren.

Uniek voor families met kinderen, wandelaars, beoefenaars van strandsporten, enz. Voor een uitgebreid weerbericht kunt op de link hiernaast klikken, volg de avonturen op het strand via onze webcam.

Is Uw belangstelling gewekt? Maak dan gebruik van de vele mogelijkheden van deze site. We hopen u binnenkort te mogen begroeten.

Bij ons kunt U terecht voor een drankje en een hapje, zelfs als het weer wat slechter is kunt U bij ons lekker bij de verwarming zitten. Het Strandpaviljoen staat op 3 meter hoge palen, het uitzicht (met blik op de Oosterscheldedam) is dan ook fantastisch. Het Paviljoen is makkelijk te bereikbaar via de verharde overgang gelegen in het bungalowpark Breezand 1.

Tevens verzorgen wij feesten en partijen (bijvoorbeeld barbeque) buitenom het seizoen, vraag gerust naar de mogelijkheden. Tel: 0118 – 59 23 74, en vraag naar Patrick.


Het strand:

Het strand van Vrouwenpolder is zeer goed bereikbaar, men neemt de afslag Vrouwenpolder en volgt de borden “strand”en bungalowpark “Breezand”.

Vanaf het strand heeft u een prachtige uitzicht op de stormvloedkering in de Oosterschelde en op de Veersegaatdam.

U kunt van dit mooie uitzicht genieten op het terras van het strandpaviljoen Breezand onder het genot van een hapje en een drankje.
Wilt U alvast een voorproefje? Kijk via onze webcam op het strand.

Onderaan de duinen ligt een groot parkeerterrein waar U uw wagen kunt parkeren. Van 1 april tot 1 november geld hier betaald parkeren.

Extra voorzieningen:

Vanaf mei tot en met september zijn er veel voorzieningen op het strand:

– 24 openbare toileten (gratis)
– Elke 100 meter vuilnisbakken, loopplanken
– Douches (gratis)
– Reddingsbrigade en verdwaalpalen
– Speeltoestellen
– 3 Strandpaviljoens
– 3 Strandposten (tel: 0118-591925)


Veilig naar strand!

Naast het strandpaviljoen is de strandpost met de redingsbrigade.

Website: http://rbvrouwenpolder.weebly.com • E-mail: rbvrouwenpolder@reddingsbrigade.net • Telefoon: – • Postadres: Polredijk 7, 4354 SG Vrouwenpolder